Coşul tău este gol!

YOUR  MATERNITY  MALL

Termeni și Condiții

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora.  Retailing System S.R.L . își rezervă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi gasită accesând această pagină, numită "Termeni și condiții".


Descrierea termenilor:

Pe parcursul prezentului regulament de utilizare, compania Retailing System S.R.L va fi numită cu termenul "administrator", iar termenul "magazin" se referă la magazinul online www.mamicool.ro. Termenul "client" este folosit pentru toate persoanele fizice și/sau juridice care acceseaza site-ul, indiferent de motivul pentru care o fac.  Termenii "Regulament", "Acord", "Contract", "Termeni și condiții" sunt folosiți pentru a desemna prezentul contract de utilizare.

INFORMAȚII ADMINISTRATOR MAGAZIN ONLINE WWW.MAMICOOL.RO
Retailing System S.R.L. sediul social Samurcași, Crevedia, str. Guliei nr. 184 - 15B, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J15/376/2013, având cod unic de identificare RO31845587
Retailing System S.R.L este înscris în Catalogul Operatorilor de Date Personale, având codul xxxxx


ACCEPTARE TERMENI ȘI CONDIȚII
Administratorul vă oferă accesul în magazinul online și utilizarea acestuia, sub rezerva acceptării de către dumneavoastră a acestor termeni și condiții.  Prin accesarea, utilizarea, obținerea sau achiziționarea oricărui produs, conținut, date, materiale, informații sau servicii prin intermediul magazinului nostru online, dumneavoastră sunteți de acord să respectați acești Termeni.


DREPTURI DE AUTOR
 Vizitatorul/Clientul întelege dreptul de proprietate intelectuală și nu va descarca/utiliza conținutul magazinului mamicool.ro,  imagini, descrieri, elemente grafice, fără acordul scris al administratorului, întrucat reprezintă proprietatea Retailing system S.R.L.,  fiind apărat de legea dreptului de autor și de legile referitoare la proprietatea intelectuală și industrială.


RELAȚIA CONTRACTUALĂ
 Odata cu lansarea comenzii de pe mamicool.ro cumpărătorul acceptă comunicarea prin e-mail sau telefon prin care administratorul iși derulează activitatea. Prezentul contract la distanță intră în vigoare în momentul confirmării comenzii de către administrator. Confirmarea se efectuează telefonic sau electronic (e-mail). O comandă neconfirmată nu are valoarea unui Contract între administratorul acestui magazin și client.


PREȚURI, MODALITĂȚI DE PLATĂ, FACTURARE
Prețurile sunt afișate pe pagina dedicată fiecărui produs, conțin TVA și nu includ cheltuielile de livrare decât dacă este specificat în mod expres acest aspect sau se oferă gratuit în cadrul unor oferte speciale. Administratorul mamicool.ro garantează că prețul imprimat pe factură este același cu cel transmis de operatori în momentul confirmării comenzii. Modalitațile de plată sunt disponibile pe pagina de lansare a comenzii. Taxele de livrare sunt disponibile în pagina de comandă, cât și în secțiunea Livrare
Administratorul mamicool.ro nu poate fi făcut răspunzator pentru eventualele erori de afișare a prețurilor provocate de disfuncționalități software sau/și hardware. Într-o asemenea situație, clienții vor fi informați telefonic sau prin e-mail cât mai rapid cu putință.

Modalitățile de plată sunt expuse în pagina de comandă. Mamicool.ro garantează inexistența altor taxe/costuri ascunse, indiferent de modalitatea de plată aleasă de către client, însă nu este răspunzătoare de taxele și comisoanele practicate de către instituțiile financiare cu care nu se află în relații contractuale.

Fiecare produs comandat este însoțit de factură fiscală. Clienții mamicool.ro poartă întraga răspundere asupra corectitudinii datelor introduse în pagina de comandă.


LIVRARE
Livrarea produselor se va face prin intermediul DPD Curier în termen de 24-48 de ore. Prețurile afișate sunt valabile pentru zonele acoperite de firma de curierat agreată de mamicool.ro. În situația în care adresa de livrare specificată în momentul lansării comenzii nu face parte din zona de acoperire, veți fi informat prin e-mail sau telefonic, în vederea stabilirii costurilor aferente sau unei alte modalități de transport.

Comenzile plasate in zile nelucratoare (sambata, duminica si sarbatorile legale) sunt procesate si ridicate de catre curier in prima zi lucratoare.
Pentru livrări în cursul zilei de sâmbătă sau alte cereri de livrare urgentă va rugăm sa contactați mamicool.ro.
 
Costurile de livrare prin sistemul nostru sunt:
- GRATUIT pentru comenzile egale sau mai mari de 400 LEI;
Pentru  comenzile sub 400 de LEI
- În orice localitate din aria de acoperire principala (zona 1) a companiei DPD Curier - 15 de lei
Comerciantul își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de acesta.
Valoarea maxima a daunelor ce pot fi plătite clientului în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzatoare este valoarea sumei încasate de la acesta.

STOCURI, GARANȚII, RETURNARE

Stocuri
Disponibilitatea produselor este afișată în pagina aferentă fiecărui produs. Clientii sunt informați corect, conform termenilor și condițiilor, de disponibilitatea produselor comandate înainte de confirmarea livrării. Magazinul mamicool.ro nu permite efectuarea comenzilor pentru produsele care nu se află în stoc, limitările sunt realizate automat prin sistem software.
Totuși, în cazurile excepționale în care apar erori de orice natură, administratorul mamicool.ro nu poate fi făcut răspunzător pentru eventualele erori de afișare a stocurilor provocate de disfuncționalități software sau/și hardware. Într-o asemenea situație, clienții vor fi informați telefonic sau prin e-mail cât mai rapid cu putință.
În cazul în care doriți să comandați un produs cu statusul ”momentan indisponibil” vă rugam să ne contactați prin e-mail la shop@mamicool.ro sau telefonic la numărul afișat pe site.


Garanții
Produse oferite spre vânzare în magazinul mamicool.ro sunt originale, sigilate (în forma în care provin de la producători),i însoțite de factură fiscală și garanția oferită de producător (acolo unde este cazul)


Returnarea produselor
Produsele achiziționate din magazinul mamicool.ro se pot returna în termen de 14 zile calendaristice de la data comenzii, în condițiile legii și conform termenilor și condițiilor magazinului. Costul transportului pentru returnare este suportat de Client. Vă rugăm să completați formularul din pagina Retur. Acest formular trebuie să fie completat în întregime. Vă vom răspunde telefonic sau prin e-mail în termen de 1 zi lucrătoare, pentru stabilirea procedurii de returnare, atunci când este cazul.
Produsele trebuie să fie returnate în ambalajul original, fără a fi deteriorate și cu toate elementele prezente (etichete, instrucțiuni de folosire, elemente de identificare). Vă rugăm să folosiţi ambalaj de protecție pentru a preveni deteriorarea în timpul transportului. Produsele cosmetice nu sunt returnabile. Contravaloarea produsului returnat se va vira în maximum 5 zile lucrătoare de la recepționarea acestuia de către Retailing System S.R.L.


LIMITAREA RESPONSABILITĂȚII
Administratorul mamicool.ro depune toate eforturile pentru a minimaliza posibilele erori care pot aparea din editarea electronica sau manuală a informațiilor prezentate în conținutul magazinului.
Administratorul mamicool.ro își rezervă dreptul să completeze și/sau să modifice orice informație de pe Site și nu răspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncționarii integrale sau parțiale a magazinului, (inclusiv din cauza unor modificari, setari, up-grade-uri etc.) precum și pentru cele rezultând din imposibilitatea accesării anumitor link-uri publicate pe Site.