Coşul tău este gol!

YOUR  MATERNITY  MALL

Returnare Produse

Puteți returna produsele achiziționate din magazinul nostru în termen de 14 zile calendaristice de la data comenzii, în condițiile legii (Ordonanţa de urgenţă nr. 34/2014) și conform termenilor și condițiilor magazinului Mamicool. Vă rugăm să completați formularul de Retur.

Acest formular trebuie să fie completat în întregime. Vă vom răspunde telefonic sau prin e-mail în termen de 1 zi lucrătoare, pentru stabilirea procedurii de returnare, atunci când este cazul.

Produsele trebuie să fie returnate în ambalajul original sau echivalent, fără a fi deteriorate și cu toate elementele prezente (etichete, instrucțiuni de folosire, elemente de identificare). Vă rugăm să folosiţi ambalaj de protecție pentru a preveni deteriorarea în timpul transportului. Produsele din categoria lenjerie intimă nu sunt returnabile, din motive de igienă. Taxele de transport revin în sarcina clientului. Contravaloarea produsului returnat se va vira în maximum 5 zile lucrătoare de la recepționarea acestuia, în condițiile menționate mai sus, de către Retailing System S.R.L.

Informaţii Comanda

* Nume:


* Prenume:


* E-Mail:


* Telefon:


* ID Comandă:


Data Comandă:

Informaţii Produs & Motivul returnării

* Nume Produs:

* Cod Produs:

Cantitate:
* Motivul Returnării:
Produsul este Deschis:


Defecte sau alte detalii:
Introdu codul în căsuţa următoare: