Coşul tău este gol!

YOUR  MATERNITY  MALL

Despre noi

MamiCool.ro este conceptul nostru de magazin on-line prin care ne-am propus să oferim, în sfârșit, femeilor din România posibilitatea de a nu renunța la stilul propriu în materie de vestimentație în perioada cea mai frumoasă din viață. Nu o să vă explicăm ce să purtați, cum să vă simțiți, încercăm să acoperim toate gusturile pentru toate situațiile.

Încă de la deschidere am reușit să aducem în România ultimele colecții ale brandurilor renumite pe piața internațională, pe care nu le puteați achiziționa până acum decât din străinătate. Misiunea noastră este ca Mamicool insăși să devină un brand, și o să reușim prin a vă oferi servicii impecabile și produse de calitate indiscutabilă.

La nici un an de la lansare avem în portofoliu mărci premium, în exclusivitate, cum ar fi: Noppies, Love2WaitFragileBlissBelabumbumAmoraliaEsprit Maternity, Mom2moM și am reușit să deschidem un SHOWROOM cochet, unde puteți proba și achiziționa toate articolele din oferta noastră.

De asemenea, vă puteți delecta și cu linia de hăinuțe pentru copii BABYCOOL, unde găsiți produse cu design remarcabil și de o calitate excelentă, furnizate de Noppies Baby, Frugi și Toby Tiger

Enjoy!

 


 

MamiCool.ro

COOL Brands for COOL Mom's