Coşul tău este gol!

YOUR  MATERNITY  MALL

welcome

Publicat de în welcome, MamiCool friends pe November 14, 2013 .

Și  fost Babyboom Show…

O experiență interesantă pentru noi. Am avut ocazia să observăm mai bine industria, oamenii, tendințele. Am încercat să înțelegem ce-si doresc oamenii, nevoile și gusturile lor.

Târgurile de profil reprezintă ocazii excelente, nu neapărat pentru a spori vănzările, cât pentru vizibilitate.

În afară de vanzarile directe pe care le-am facut în cele patru zile, am avut privilegiul să arătăm că existăm, că ne străduim să facem un business de calitate, să învățăm din greșeli, să ne perfecționăm serviciile.

Ne-am bucurat foarte tare să vedem că, spre surprinderea noastră, după doar patru luni de existență, mulți oameni ne cunoșteau din lumea virtuală și au venit special la standul nostru să se convingă de calitatea și profesionalismul MamiCool, cu care ne tot lăudăm.

Le mulțumim încă o dată mămicilor care au avut încredere în noi și domnilor pentru răbdare:)

Publicat de în welcome, Guest Posts pe August 14, 2013 .

GUEST POST*

Prima imagine care iti vine in minte este cea a mamei epuizate, cu un zambet care ii lumineaza fata privind la ceea ce reprezinta deja cea mai frumoasa realizare din viata ei. Apoi iti imaginezi cum de-abia asteapta sa-si tina in brate pruncul, sa-l dezmierde si sa-l duca repede acasa pentru a se bucura de momentele pe care le-a vizualizat de sute de ori in ultimele luni. Doar ca aceste secvente sunt, in zilele noastre, parca desprinse din filme, pentru ca din ce in ce mai multe femei se afla, de fapt, dupa nastere in convalescenta. Mai exact, se refac dupa operatia de cezariana.

S-ar zice ca nasterea prin cezariana reprezinta cel mai recent standard in domeniu, cea mai avansata si sigura modalitate de a naste, fara riscuri si fara dureri. Asta privind amploarea pe care a luat-o aceasta metoda. Ar fi excelent, daca ar fi si adevarat. Te-ai gandit serios la motivele pentru care alegi cezariana? In afara de lipsa travaliului (care nu reprezinta, e adevarat, o...

Publicat de în welcome pe July 08, 2013 .

MamiCool.ro este conceptul nostru de magazin on-line prin care ne-am propus să oferim, în sfârșit, femeilor din România posibilitatea de a nu renunța la stilul propriu în materie de vestimentație în perioada cea mai frumoasă din viață. Nu o să vă explicăm ce să purtați, cum să vă simțiți, încercăm să acoperim toate gusturile pentru toate situațiile.

Încă de la deschidere am reușit să aducem în România ultimele colecții ale brandurilor renumite pe piața internațională, pe care nu le puteați achiziționa până acum decât din străinătate. Misiunea noastră este ca Mamicool insăși să devină un brand, și o să reușim prin a vă oferi servicii impecabile și produse de calitate indiscutabilă.

Vă mulțumim!