Coşul tău este gol!

YOUR  MATERNITY  MALL

Mom2moM doar la MamiCool.ro

Publicat de în cool brands for cool moms pe February 13, 2014 . 0 Comentarii.

Inca din 2010, anul lansarii, Mom2moM a fost considerat de criticii de moda drept cel mai inovativ brand de maternity wear din Pensinsula Scandinava. In doar un an, VIP-urile, bloggerii de fashion si starurile din industria media suedeza au inceput sa poate hainele Mom2moM. Asa ca brandul a trecut usor oceanul si a ajuns la Hollywood intr-o campanie ce a purtat numele de Swedish Hollywoodwives.

In 2011, Mom2moM a participat la New York Fashion Week unde a primit multe review-uri pozitive. Astfel a fost foarte usor sa intre pe piata din America si Marea Britanie prin intermediul siteului zulily.com. Anul urmator, Mom2moM si-a crescut vanzarile cu peste 600% odata cu intrarea pe pietele din Spania, Rusia si Finlanda.

In fiecare toamna brandul suedez coopereaza cu o vedeta internationala ca guest designer pentru cateva dintre modelele colectiei de toamna-iarna. Prin designul lor inovativ, hainele pot fi purtate si dupa sarcina, mai ales ca in trend sunt acum hainele functionale.

Creatiile Mom2moM se adreseaza femeilor intre 20-45 ani care sunt cunoscatoare de fashion, urmaresc industria modei in reviste, bloguri sau in online si vor sa ramana in trend si cand sunt insarcinate, au un stil propriu si venituri peste medie.

Mom2moM se gaseste doar la distribuitori exclusivi, de aceea suntem mandri ca acest brand suedez ne-a oferit exclusivitatea in Romania.

Astfel MamiCool.ro aduce inca un brand de top in portofoliu dupa Noppies, Fragile, Bliss, Belabumbum, Amoralia sau Esprit Maternity.

Gasiti AICI primele articole marca Mom2moM disponibile in magazinul MamiCool

Ultima actualizare: February 13, 2014

Comentarii

Lasă un Comentariu

Lasă un răspuns

* Nume:
* E-mail: (Nepublicat)
   Website: (Site url cu http://)
* Comentariu:
Cod de verificare: